Big Brother 2021 – Julkkisasukkaat ovat asettuneet taloksi

Sunnuntaina alkoi uusi kausi Big Brother -ohjelmaa. Taloon asteli tällä kertaa 14 julkisuudesta enemmän ja vähemmän tunnettua henkilöä. Oliko nimet sinulle ennestään tuttuja? Tässä asukkaat lueteltuna siinä järjestyksessä, kun he saapuivat taloon.

Sara Forsberg – Laulaja ja lauluntekijä, radiojuontaja

27-vuotias Sara Forsberg asteli taloon ensimmäisenä. Hän on noussut julkisuuteen vuonna 2014, kun hän jäljitteli eri kieliä YouTube-kanavallaan. Nykyään Sara tunnetaan artistina ja HitMixin radiojuontajana.

Saaran Instagram @helloimsaara.

Rosa Meriläinen – Kirjailija, yhteiskunta-aktiivi

Tampereelta kotoisin oleva Rosa Meriläinen, 45, on tunnettu näyttelijänä ja kirjailijana. Hän on rikkonut rajoja myös poliitikkona. Rosa astelee taloon itsevarmana ja omana itsenään.

Toni Nieminen –  Kiinteistönvälittäjä, entinen mäkihyppääjä

Mäkihypystä tunnettu Toni Nieminen on kolmas talon asukas. Urheilutausta on jättänyt Toniin kovan kilpailuvietin, jonka hän uskoo vievän voittoon tässäkin “lajissa”. Nykyisin Nieminen toimii kiinteistönvälittäjänä.

Tonin Instagram @tmitoni.

Kelly Kalonji – Malli,  sosiaalisen median vaikuttaja

33-vuotias Kelly Kalonji on nähty ennenkin televisiossa. Hän on työskennellyt mallina, vuonna 2013 hänet kruunattiin Miss Helsingiksi ja hän on myös osallistunut Ylen Sinkut paljaana -ohjelmaan. Nyt Kelly toteuttaa unelmiaan BB-talossa, jonne hän on pitkään halunnut astella.

Kellyn Instagram @mskellykalonji.

Roni Bäck – Tubettaja

Suomen suosituin tubettaja Roni Bäck astelee itsevarmana taloon. 27-vuotiaalla tubettajalla on yli puoli miljoonaa seuraajaa Tube-kanavallaan. Roni on tottunut julkisuuteen, joten BB-talon kamerat eivät häntä jännitä.

Roni Bäckin Instagram @ronibackyt.

Nina Mikkonen – Yrittäjä, luennoitsija

Nina Mikkonen, 56, tunnetaan yrittäjänä, muistetaan Myrskylän kunnan kunnanvaltuutettuna sekä Myrskylän seurakunnan kirkkovaltuutettuna. Nina on myös tuttu televisiosta. Hän on äskettäin osallistunut Suurin pudottaja VIP -kisaan, jonka voittoa hän ei lunastanut. Ehkä tällä kertaa Nina nappaa BB-voiton.

Nina Mikkosen Instagram @ninamikkonenofficial.

Petra Olli – Valmentaja, yrittäjä

Petra Olli on tottunut voittamaan. Petra, 26, on entinen huipputason painija. Hän lopetti ammattilaisuransa vuonna 2020, minkä myötä myös arki on muuttunut. Nyt hänellä on enemmän luppoaikaa, joka lunastetaan toden teolla BB-talossa.

Petra Ollin Instagram @petraolli.

Aleksi Valavuori – Urheilun ja tv-viihteen monitoimimies

Aleksi Valavuori on nauttinut pitkään julkisuudesta, niin hyvässä kuin pahassa. Hän on aloittanut tv-uransa 22-vuotiaana, ja sittemmin hän on toiminut yrittäjänä. Mies tunnetaan suorapuheisuudestaan, joka on pitänyt hänet otsikoissa ja johtanut jopa työpaikan menettämiseen. Nyt Aleksi on hiihtänyt BB-taloon tavoittelemaan voittoa.

Aleksi Valavuoren Instagram @valavuori.

Sanna Ukkola – Toimittaja, juontaja

Sanna Ukkola on tehnyt pitkän uran toimittajana ja juontajana muun muassa Yleisradiossa. Sannaa pelottaa Big Brotherin auktoriteetti ja sen alla toimiminen. Hän kuitenkin uskoo olevansa helppo kanssa-asukas.

Sanna Ukkolan Instagram @sannaukkola.

Janne Porkka – Juontaja, imitaattori

Janne Porkka on turkulainen imitaattori, stand up -koomikko ja televisiojuontaja. Hän ei tule ottamaan liian tosissaan Big Brother talossa ja tulee varmasti keventämään koko talon tunnelmaa.

Janne Porkan Instagram @janneporkka.

Pinja Sanaksenaho – Yrittäjä, sosiaalisen median vaikuttaja

Pinja Sanaksenaho on Roni Bäckin tavoin tunnettu tubettaja. Pinja, 18, on aloittanut tubettamaan jo vuonna 2013. Hän on tykätty ja sosiaalinen ilopilleri, jonka motto on: “kaikista ei tarvitse tykätä, mutta kaikkien kanssa kannattaa tulla toimeen.”

Pinjan Instagram @pinkkupinsku.

Markku Pulli – Näyttelijä

Markku Pulli on tunnettu Salatut elämät -sarjasta. Nyt hän on jo hieman unohdettu näyttelijä, mutta Markku toi jo pullistellen persoonaansa peliin. Hän on tottunut kameroihin ja pitää itseään sosiaalisena ja tunneälyisenä.

Markun Instagram @markkupulli.

Saija “Sani” Aartela – Muusikko, näyttelijä 

Saija ”Sani” Aartela on pitkän linjan muusikko, joka tunnetaan mittavan soolouransa lisäksi Aikakone-yhtyeen solistina. Hän nauttii ihmisten seurasta ja energisestä meiningistä. Hänet on myös nähty Vain elämää-sarjassa.

Sanin Instagram @sani_aartela.

Seppo “Sedu” Koskinen – Yrittäjä

Kukapa olisi uskonut, että Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, astelee viimeisenä taloon. Hän on Suomen tunnetuin ravintola- ja yökerhokulttuurin vaikuttaja. Sedu on myös levyttänyt musiikkia artistinimellä Zedu De Luca. Huumorintajuinen ja rauhallinen Sedu summaa mottonsa: “se mikä ei tapa, vahvistaa.”

Sedun Instagram @koskinensedu.

Jaa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email