Love Island Suomi on alkanut – tutustu sinkkuihin

Kauan odotettu  Love Island Suomi alkoi eilen, kun taloon asteli kaksitoista kuumaakin kuumempaa sinkkua vailla rakkautta. Rakkauden saarelle saapuvat sinkut ovat valmiita elämänsä ikimuistoisimpaan lomaan. Tiedossa on hauskoja pelejä, bileitä, uusia tuttavuuksia ja rakkautta. Mutta nyt tutustutaan saaren sinkkuihin ja  ensimmäisiin parinvalintoihin.

Muhamed & Rosa

Tässä ehkä talon näyttävin pari. Tummapiirteinen adonis on varmasti hurmannut monen naisen sydämet. Hän kuvailee itseään huolehtivaiseksi, tasapainoiseksi ja lojaaliksi. Muhamed on kotoisin Suomen Chicagosta, Lahdesta. Hän etsii elämänsä rakkautta ja on täysin valmis sitoutumaan. Kauniilla hymyllään hän hurmasi Rosan vierelleen.

Rosa on positiivinen ja iloinen personal trainer ja bikini fitness -kilpailija. Hän lähestyy asioita aina täydellä energialle. 20-vuotiaan Rosan itsevarmuus ja määrätietoisuus auttavat varmasti myös rakkauden saarella.  

 Kimi & Melinda

Oululainen veijari Kimi pitää flirttailusta ja leikkisistä naisista. 28-vuotiaan kiinteistövälittäjän karisma ja itsevarmuus on vetänyt naisia puoleensa. Oululaisella on vitsit hallussa, ja hän saa varmasti hymyn jokaisen huulille. Kimi ei saanut parikseen haaveilemaansa tummaa tärskyä, mutta malli kaunokaisen hän silti sai. 

Tamperelainen Melinda, 23, toimii myyjänä ja mallina. Ulkopuoliset kuvailevat Melindaa temperamenttiseksi ja äkkipikaiseksi, mutta nainen ei itse tätä allekirjoita. Melinda ei tyydy mihin vain, mutta uskoo kohtalon kuljettavan. Tummat piirteet ja itsevarmuus viehättävät humoristista ja energistä Melindaa.

Markus & Oona

23-vuotias Oona on kauneusalan yrittäjä Keravalta. Määrätietoisen ja itsevarman kaunottaren ulkokuoren sisältä löytyy myös älliä. Herttainen Oona viehättyy tummista lihaskimpuista. Hän etsii miestä, joka vie häneltä jalat alta.

Oona sai vierelleen määrätietoisen tumman ja lihaksikkaan Markuksen. Espoolainen hauskuuttaja Markus on 25-vuotias  logistiikka-alan ammattilainen. Markus heittää paljon vitsiä ja tulee mielestään kaikkien kanssa toimeen. 

Tobias & Emilia

Tumma alejandro Rovaniemeltä, Tobias, on hymyilevä ekstrovertti. Avoin ja kiltti Tobias työskentelee tarjoilijana Helsingissä. Hän on tullut etsimään saarelle sielunkumppania. Hän tarvitsee vierelleen naisen, joka uskoo itseensä. Blondit ovat Tobiaksen heikkous, joten hän myös nappasi kainaloonsa sinisilmäisen vaaleaverikön.

Emilia, 21, on nähnyt maailmaa. Hän on ollut Barcelonassa au pairina ja matkustanut ympäri maailmaa. Positiivinen Emilia on valmis seuraavaan seikkailuunsa Love Islandissa. Kaunokainen hurmasi saaren miehet suloisuudellaan ja viekkaalla katseellaan.  Hän etsii vierelleen tatuoitua ja pitkää komistusta, joka vie jalat alta itsevarmuudellaan.

Tatu & Krete

22-vuotias Tatu on naantalilainen autonasentaja, joka hurmaa säihky silmillään ja leveällä hymyllään. Hän kuvailee itseään äkkipikaiseksi, vaikka ensimmäisenä mielikuvana on pieni ujous. Pretty face on hyvin tarkka omasta ulkonäöstään ja pukeutumisestaan. Ensimmäiseksi parikseen hän sai Kreten. 

Krete asteli taloon itsevarmana. Hän on 21-vuotias virolaistaustainen kauneusalan yrittäjä Nummelasta, joka viihtyy vanhemmassa seurassa. Krete etsii Love Islandista miestä, joka on pullea, kiltti ja karvainen. Tähän muottiin Tatu ei täysin istu, mutta Kreteä viehättää Tatun kiltteys. Krete tekee, mitä haluaa, eikä asetu määriteltyihin normeihin.

Ihaile pareja

Viimeiset käänteet 

Viime hetkellä taloon asteli kaksi uutta sinkkua, jotka pian sekoittavat parinvalintoja.

26-vuotias Niina on valmis sitoutumaan pitkän sinkkukauden jälkeen. Hän on huumorintajuinen ja pirskahteleva persoona. Ensivaikutelma saattaa antaa ylimielisen kuvan, mutta todellisuudessa hän ei sitä ole. Miehissä Ninaa viehättää tatuoidut pellavapäät. 

Eeli saapui saarelle viimeisenä. Hän sai kaikkien sinkkujen sukat pyörimään jaloissa sporttisella kropallaan ja itsevarmalla ulostulollaan. Hän on energinen ja aito ihminen sekä hyvin kilpailuhenkinen. Hän on valmis kilpailemaan saaren mimmien huomiosta. Unelmien naiseksi hän kuvailee pitkät blondit. Tatu on itsevarmasta päästä ja antaa omasta ulkonäöstään arvosanan 10-. 

Jaa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email