Selviytyjät Suomi – ketkä ovat vahvimmat kilpailijat?

Selviytyjät ovat taas täällä tuomassa viihdettä ja jännitystä sunnuntai-iltoihin. 16 kilpailijaa on lähetetty upeaan paratiisiin Karibialle, jossa he taistelevat palkinnoista, koskemattomuuksista ja lopulta tietysti voitosta. Kultaiset kolikot ja hylättyjen saari tuovat sopivan lisämausteen kilpailun kiemuroihin!

Esittelemme kilpailijat ja heistä ensimmäisen jakson perusteella heränneitä mietteitä. Varoitus, sisältää paljastuksia ensimmäisestä jaksosta.

Radiojuontaja Ville ” Viki” Eerikkilä vaikuttaa hauskalta ja kaikkien kanssa toimeen tulevalta ihmiseltä. Alkaako hauskat jutut ärsyttämään muita leiriläisiä tai osaako kaikkien kaverilta vaikuttava Viki kieroilla ja tarvittaessa puukottaa selkään?

Vuoden 2019 fitness maailmanmestari Eveliina Tistelgren luulisi pärjäävän saarella fysiikkansa ansiosta. Ensimmäisessä jaksossa Eveliina oli vähän hiljainen ja sivussa, mutta pääsi solmimaan hyvältä kuulostaneen liiton. Onko hiljainen vaikutelma alkujännitystä vai menikö Eveliinan energia taktiikan hiomiseen ja sotasuunnitelmien miettimiseen?

Näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel antoi itsestään monellakin tavalla vahvan kilpailijan vaikutelman. Tässä voisi olla yksi voittajasuosikeista, mutta liian vahvat kilpailijat ovat herkästi pudotusuhan alla. Osaako Jon-Jon juonia ja tehdä oikeita liittoja säilyttääkseen paikkansa kilpailun edetessä ja heimojen yhdistyessä?

Reality-tähti Daniel “Dani” Lehtonen herätti hämmennystä. Oliko rauhallinen miljöö ja puhelimen puuttuminen oikeasti niin kova paikka, että mies vietti aikansa yksin apaattisena istuskellen? Dani voi alkaa melkoiseksi kieroilijaksi, kunhan ensin tokenee alkujärkytyksestään. Toivottavasti hän skarppaa, eikä täysin tuskastuta kanssakilpailijoitaan, sillä Dani olisi varmasti oikea mies tarjoamaan viihdettä ja mitä ihmeellisempiä juonen käänteitä!

Laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen vaikuttaa innostuneelta ja ottavan kilpailun tosissaan. Tämä on loistava lähtökohta, mutta miten Tuuli tulee pärjäämään käytännössä: miten hän suoriutuu kilpailuissa ja osaako hän solmia liittoja oikeiden ihmisten kanssa?

Muotialan yrittäjä Susanna Penttilä vaikuttaa jostain syystä vähän pelokkaalta – ehkä siksi, koska hän tuntuu olevan jo alun alkaen varma omasta putoamisestaan? Pieni ja heiveröiseltä vaikuttava Susanna voi kuitenkin yllättää, mikäli hän kykenee laittamaan vähän röyhkeämmän vaihteen silmään ja osoittamaan tarpeellisuutensa. Moni ei tunnu pitävän häntä vahvana kilpailijana, mikä voi kääntyä hänen edukseen, mikäli hän selviytyy heimojen yhdistymiseen saakka.

Muusikko ja malli Paul Elias Uotila voi olla kova kilpailija. Hän ei tee itsestään isoa numeroa, mutta on selvää, että hänellä on tarvittavia eväitä pitkälle pärjäämisessä.

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen herättää ristiriitaisia tunteita. Katsojalle Bea vaikuttaa rennon huolettomalta, mutta miesten seurassa viihtyvä ja naisten liitosta kieltäytynyt Bea ei taida olla saaren naisten suosiossa. Muuttuuko naisten suhtautuminen vai onko miesten kanssa solmittu liitto riittävän vahva?

Suurin pudottaja Suomi -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola on hassu höpöttelijä. Kanssakilpailija ehtikin jo miettiä sitä onko tämä hyvä vai huono asia. Miten Aarnin pirskahtelevaan persoonaan suhtaudutaan saarella, kun aikaa kuluu vähän enemmän? Kuinka Aarni tulee pärjäämään kilpailuissa?

Tangokuningatar Eija Kantola jäi ensimmäisessä jaksossa vähän taka-alalle. Tulevaisuus näyttää millainen kilpailija hänestä kuoriutuu, mutta hän saattaa yllättää taistelutahdollaan!

Ex-lumilautailija Heikki Sorsan hymy saattaa kätkeä taakseen melkoisen pelurin. Hän putoaa siihen täydelliseen rakoon, ettei ole liian heikko, muttei myöskään liian vahvalta vaikuttava kilpailija. Tämä yhdistettynä mukavaan persoonaan saattaa viedä hänet pitkälle.

Big Brother -kilpailija Ella Toivanen tippui ensimmäisessä äänestyksessä vähän jopa yllättäen. Johtuiko pudotus väsymyksen ja vammojen valittelusta? Kaikkea ei ehkä kannata tuoda ilmi, sillä tässä kohtaa voima ja kykeneväisyys ovat suuria valttikortteja heimon pärjäämisen kannalta. Ella siirtyi pudonneiden saarelle melkoisen sisuuntuneen oloisena – ehkä tämä ärtymys kääntyy suureksi voimavaraksi ja hän pääsee yllättämään kaikki vähän myöhemmin.

Sohvaperunoista tuttu esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen on iloinen vitsiniekka, jonka ilme vakavoituu kilpailun alkaessa. Kääntyykö iloisuus negatiiviseksi piirteeksi ja tiputetaanko hänet kilpailusta samoin, kuin Kerttu viime kaudella? Sanna vaikuttaa yhteistyökykyiseltä ja toisaalta hän voi tuoda hyvän tunnelman heimon elämiseen. Positiivisuus, sen jatkuminen ja vaikutus heimolaisiin jää kysymysmerkiksi, mutta niin myös hänen suoriutuminen itse kilpailuissa.

Juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen on varteenotettava kilpailija. Hän ei vaikuta pelkiltä kauniilta kasvoilta, vaan osallistuu kilpailuihin tosissaan ja voi olla niissä aika hyväkin. Solmitut liitot ja niiden toimivuus saattavat näytellä suurta osaa Shirlyn kilpailun kannalta.

Tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara on ryhmähengen luoja ja melkoinen pohdiskelija. Hän seuraa tapahtumia herkällä korvalla ja on varmasti yksi heistä, jotka osallistuvat liittoihin, sopimuksiin ja strategisiin suhmurointeihin. Mutta onko hän mukana jopa vähän liiankin herkästi tarkkailevana, kääntyykö peliliikkeiden miettiminen ja tulkitseminen lopulta häntä vastaan?

Big Brotherista tuttu Helmeri Pirinen olisi toinen vahva voittajaehdokas, jos kilpailu käytäisiin pelkkiä suorituksia silmällä pitäen. Taitava, osaava ja mukava Helmeri saa olla tarkkana liittoja solmiessa, ettei hän joudu ulos savustettavaksi. Vahva kilpailija halutaan pitää mukana vielä nyt alkuvaiheessa, mutta milloin tilanne muuttuu?

Jaa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email