Suositukset kesähiuksille & Vinkit kestäviin kiharoihin

Monien mielestä kesähiusten ehdoton ykkösjuttu on helppous ja nopeus. Rennot nutturat ja sotkuiset lettikampaukset pelastavat pesun tarpeessa olevat hiukset. Nämä kampaukset ovat älyttömän helppoja ja nopeita, kunhan muistat sen, että niiden kuuluukin näyttää rennoilta. Hiusten kiharrus itsessään ei välttämättä ole se kaikista nopein ja helpoin vaihtoehto, mutta kerran kiharretut hiukset näyttävät hyvältä useamman päivän. Kun olet kihartanut hiukset kerran, voit sivuuttaa hiustenlaiton lähes kokonaan seuraavien päivien ajan – käytännössä kiharrus siis helpottaa ja nopeuttaa hiustenlaittoa. Ja tietysti näyttää todella hyvältä.

Kesähiuksille on kaksi tuotetta, joiden avulla pääsee pitkälle oli tilanne tai into hiustenlaittoon mikä hyvänsä: kuivashampoo ja hiusöljy

Kuivashampoo pitää tyven kuohkeana, mutta myös puhtaamman näköisenä pidempään. Kuivashampoota kannattaa laittaa jo ennen, kuin hiukset näyttävät likaisilta.

Hiusöljy hoitaa latvaa, pitää sen sileänä ja terveen näköisenä. Hiusöljyä kannattaa laittaa vain latvoihin ja kohtiin, jotka meinaavat takkuuntua helposti.

Vinkit kestäviin kiharoihin

  1. Laita hiuksiin suojasuihketta ja harjaa sen hiusten läpi.

2. Valitse sopivan kokoiset hiusosiot ja laita päällimmäiset hiukset odottamaan vuoroaan. Hiusosioiden koko on ratkaisevassa roolissa siinä, minkä kokoista ja kuinka kestävää kiharaa tulet saamaan. Jos kihara ei tunnu tarttuvan, kokeile kiharrusta pienemmällä hiusmäärällä.

3. Pyöritä hiusosio kihartimen ympärille ja pidä hiukset tiukkana pakettina kihartimen ympärillä.

4. Voit varovasti kokeilla kädellä kihartimen ympärillä olevien hiusten pintaa. Kun hiukset tuntuvat kuumilta, voit vapauttaa hiukset.

5. Kestävien kiharoiden salaisuus on hiusten jäähtymisessä. Paras ja tehokkain tapa on napata klipsi, jolla pyöräytät kiharan jäähtymään heti, kun olet vapauttanut sen kihartimesta. Kerää kiharalla oleva hiussuortuva kämmenellesi kiharan muotoa mukaillen ja laita se klipsin avulla nutturaksi päätäsi vasten. Mikäli et jaksa kiinnittää kiharoita, laske kihara alas ja jätä paikalleen jäähtymään.

6. Kun kiharat ovat jäähtyneet, harjaa ne mieltymyksesi mukaan auki joko sormin tai harjan avulla. Hiuslaadusta ja tavoitellusta tyylistä riippuen voit viimeistellä kiharat hiusöljyllä, kiiltoa tuovalla vahalla tai tekstuuria antavalla suihkeella – kenties jopa useammalla tuotteella.

Jos ja kun haluat kiharoidesi näyttävän hyvältä useamman päivän ajan, kannattaa ne laittaa yöksi kiinni löysälle nutturalle. Tähän sopii parhaiden iso ja muhkea pompula tai klipsi, joka ei jätä hiuksiin teräviä rajoja. Aiemmin tehtyjä kiharoita on helppo fiksata myös seuraavina päivinä, sillä yleensä vain muutamien suortuvien korjailu ja uudelleen kihartaminen riittää!

Kihartimella on mahdollista luoda erilaisia kiharoita ja lookkeja, katso videolta muutama erilainen esimerkki.

Jaa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email