Tuleva jäätelökesä on täynnä uusia makuja – Katso kesän uutuusjäätelöt!

Kesäkuuta voidaan nimittää virallisen kesäajan lisäksi jäätelösesongiksi, kun aurinkoinen sää vaatii asianmukaiset eväät. Joka kevät kauppoihin virtaa tuttujen jäätelöiden uusia makuja, mutta myös kokonaan uusia jätskejä. Listasimme kuusi maistamisen arvoista uutuutta. 

Pingviinin Puffet Sitruuna 

Puffet on monille lapsuuden suokikkijäätelö. Tutuimpia makuja ovat vanilja ja minttu. Jo 1980-luvulta tuttu keksijäätelö toi tänä keväänä markkinoille uuden maun. Kesällä jäätelökansa pääsee nautiskelemaan sitruunan makuista Puffetia. Vaikka sitruuna on trendikäs maku ja sopii hyvin aikuiseen makuun, jakaa se silti mielipiteitä. 

Fazerin Remix tuutti

Hedelmäkarkkien ystäviä hemmotellaan Fazerin uudella Remix tuutilla. Remix-pussi on saatu hyvin mahdutettua yhteen tuuttiin. Siinä yhdistyy hapan greippi, makea vadelma ja karamellin maku. Lisäksi rapea vohveli on kuorrutettu suklaalla. 

3 Kaverin Mandariini & Jugurttisuklaa

Kevään uutuus Mandariini & Jugurttisuklaa noudattelee 3 Kaverin tuttua filosofiaa – Jäätelön maun tulee olla yllätyksellinen ja runsas. Uutuustuote koostuu kirpeästä mandariinisorbetista, pehmeästä vaniljajäätelöstä ja aavistuksen happamasta, 3 Kaverin itse kehittämästä jugurttisuklaasta, joka on saanut inspiraation jugurttirusinoista. Tätä makunystyröitä herättelevää ydistelmää saa nautiskella purkista tai puikosta. 

Magnumin Double Gold Caramel Billionaire puikko

Magnumin uutuusjäätelö on nimeään myöten juhlallinen. Ylellinen puikko koostuu lukuisista eri kerroksista. Yhdellä puruisalla suuhunsa saa krokanttisuklaata, kinuskikastiletta ja rouskuvia keksinpaloja. Ydin on samettimaista pekaanipähkinäjäätelöä.

Tekstuurien kirjo tyydyttää vaativankin jäätelönsyöjän. Toisaalta kuten muutkin Magnumin jäätelöt, tämä saattaa kuitenkin osalle olla liian tuhti. 

Ingmanin Lipsi Vadelma ja päärynä 

Lapsuudesta tuttu jäätelöpuikko Ingmanin Lipsi on nyt kauhottavissa purkista. Monet muistavat Lipsin nopeasti hupenevana puikkona, jota nuoleskelee jopa janoon. Suuren pakkauskoon ei pitäisi loppua hetkessä, mutta toisaalta helposti kauhottava pehmeä mehujää voi myös viedä petollisesti mennessään. Makuina ovat tutut vadelma ja päärynä.

Suomen Jäätelön Abbelsiinijäämä

Suomen jäätelö on tehnyt hävikistä herkullista. Abbelsiinijäämä on nimensä mukaisesti valmistettu kauppojen appelsiinimehukoneiden hävikkiappelsiineista. Jäätelö maistuu piristävän voimakkaasti appelsiinilta, ja sen voi helposti kuvitella kuuman hellepäivän jälkkäriksi. 

Jaa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email