Upeat kuvauslokaatiot pääkaupunkiseudulla

Eiran ranta, Helsinki

Jos kaipaat helposti lähestyttävää kaupunkikuvaustakohdetta, kokeile Eiran rantaa kauniissa iltavalossa. Kultainen valo maalaa kauniit jugend-henkiset rakennukset sekä satama-alueen veneet, valo kimmeltää veden pinnasta ja tunnelma on kuin ulkomailla. Uutta perspektiiviä alueeseen saa Kaivopuiston laelta, josta aukeaa tunnelmalliset näkymät.

Pihlajasaari, Helsinki

Pihlajasaari on ihana saari aivan Helsingin vieressä. Tarjolla on merinäköalaa, hiekka- ja kalliorantoja, grillipaikkoja, rantasaunoja sekä kartanomainen ravintola, joten mukaan kannattaa ottaa muutakin kuin pelkkä kamera! Pihlajasaareen pääsee 10 minuutissa vesibussilla Merisatamasta tai Ruoholahdesta.

Vanhankaupunginkoski ja Lammassaaren pitkospuut, Helsinki

Vanhankaupunginkoski on vaikuttava paikka, joka historiallisella olemuksellaan vie hetkeksi menneeseen. Samalla reissulla kannattaa poiketa kävelylle rauhallisille Lammassaaren pitkospuille. Luonnon helmassa kulkevilla pitkospuilla voit kuvauksen lomassa bongata lintuja tai lampaita – tai ehkä jopa valita ne ensisijaiseksi kuvauskohteeksi!

Fjällbon uimapaviljonki, Tuusula

Tuusulanjärven rannalta löytyy arkkitehtuurinen aarre! Erikoiset muodot ja rakenteet omat omiaan inspiroimaan valokuvaajan silmää. Tyynellä säällä veteen piirtyvät heijastukset moninkertaistavat Fjällbon uimapaviljongin upeuden.

Karskog, Siuntio

Karskogissa on jylhiä kallioita, joilta avautuu kaunis näkymä siniselle järvelle. Etelä-Suomessa on kauniita järvi- ja rantamaisemia, mutta Karskogissa pääset kuvaamaan niitä vähän eri perspektiivistä! Kallioiden lisäksi paikalla on myös kolmen ja viiden metrin korkuiset hyppytornit, joista rohkeimmat voivat hypätä veteen.

Porkkalanniemi, Kirkkonummi

Hieman pidemmän ajomatkan päässä sijaitsee upea Porkkalanniemi. Saaristotunnelma ja monimuotoinen luonto tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia niin kuvaukselle kuin ulkoilulle ja rauhalliselle ajanvietolle.

Jaa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email